Annie Sloan Chalkpaint®

Annie Sloan Chalkpaint®

Ontwikkeld door en voor gebruikers

Annie Sloan Chalkpaint is leverancier van professionele krijtverven, krijtwaxen en producten voor meubels, muren en interieurdecoratie, zowel binnen en buiten. Door de natuurlijke grondstoffen ontstaat een mooie fluweel matte en rustieke uitstraling. Bij het gebruik van verschillende lagen over elkaar worden prachtige, eigentijdse effecten bereikt. De krijtverf oftewel Chalk Paint van Annie Sloan is uniek in zijn soort. Het is een product dat is ontstaan door en voor de behoeften van de gebruikers.

Voordelen

Extreem fluweel matte uitstraling

Milieuvriendelijk (op waterbasis)

Eenvoudig aan te brengen

Uitstekende dekking door natuurlijke pigmenten

Goed afwasbaar

Zeer goede hechting, zelfs zonder gebruik van primers

(Bijna) alle toepassingen, binnen en buiten (beschermd)

 

Om een nog levendigere uitstraling te krijgen kunnen de krijtverven worden nabehandeld met krijtwaxen van Annie Sloan. Door de unieke pure samenstelling van deze waxen krijgen de behandelde objecten een nog decoratievere uitstraling. Meubelen werden in de 16e eeuw ook al beschermd met deze soorten wax. Ook werden er toen al kalkmengsels aangebracht op muren en de restanten hiervan werden verdund aangebracht op houten meubelen voor een zachte afwerking met een mooie witte waas.

Creëer jouw unieke look!

Om het kiezen eenvoudig te maken heeft Annie Sloan Chalkpaint® alleen de allermooiste kleuren. Natuurlijk zijn de combinatiemogelijkheden onbeperkt. Als je met verschillende lagen over elkaar werkt, welke je licht of wat zwaarder kunt doorschuren met fijne staalwol of zelfs met grof schuurpapier, krijg je de mooiste resultaten. Zo creëer jij jouw unieke look op muren en meubels.

TIP:

Maak altijd vooraf een proefplankje voordat je de meubels gaat behandelen. Dit, om te zien wat de verschillende effecten zijn. Het uiteindelijke resultaat met Annie Sloan krijtverven en waxen is dus zeer gevarieerd, je kunt blijven doorgaan tot het gewenste resultaat is bereikt. Het is daarom ook bijna niet mogelijk om een fout te maken.