Wallpaint

Wall Paint van Annie Sloan is een uiterst sterke, hoogwaardige muurverf op waterbasis die is opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Ongelukjes en vlekken kun je gemakkelijk wegpoetsen. Ideaal dus voor (keuken)muren, badkamers, gangen en plafonds. In tegenstelling tot Annie Sloan Chalk Paint hoef je deze verf niet te waxen. Annie Sloan Muurverf is verkrijgbaar in een blik van 2,5 liter en een tester van 120 ml voor de twijfelaars die eerst even een stukje willen uitproberen. Met een blik van 2,5 liter kun je gemiddeld 36 m2 verven (niet-zuigende muren). De verf is robuust, glad en gemakkelijk te gebruiken, met een luxueuze matte afwerking en een zeer lichte glans. Annie Sloan Wall Paint  is erg makkelijk aan te brengen zonder spetters. U kunt dat doen met een vachtroller of met een Annie Sloan Wall Paint kwast. Verkrijgbaar in 32 kleuren. 

De Wall Paint is ijzersterk, super dekkend door de pure pigmenten in de verf, afschrobbaar en afneembaar dus ook ideaal voor keukens.
De Wall Paint is na 45 minuten overschilderbaar en heeft een prachtige matte fluweelachtige uitstraling .

Annie Sloan stopt met de Wall Paint kleuren: Duck Egg Blue - Country Grey - Versailles - Antoinette - Amsterdam Green - Emperor Silk - English Yellow - Provence. We hebben ze nu nog, maar op = op 
Er komen heel veel mooie nieuwe kleuren voor in de plaats, maar wil je de oude kleuren nog hebben bestel nu.