Mint Transfers

Hoe werkt het?

Begin met een schoon, droog oppervlak. Als het geverfd is, zorg dan dat de verf goed is uitgehard en als je de verf geschuurd hebt, is het belangrijk dat je zorgt dat alle stof verwijderd is.

Het witte vel op de achterkant van de transfer, beschermt de transfer, zodat er geen vuil en stof aan kan plakken. Bepaal eerst de positie van het transfer of een deel ervan. Als je een gedeelte van het Transfer gebruikt, kun je het heel makkelijk op maat knippen en het overige gedeelte in het pakje bewaren.

Als de positie van je transfer goed is kun je het witte vel verwijderen en de transfer voorzichtig op het oppervlak drukken. Gebruik eventueel kleine stukjes schilders tape, om de transfer op z’n plaats te houden (de gele tape van de Action is perfect).

Gebruik de meegeleverde tool om het transfer over te brengen op de ondergrond, door er stevig overheen te wrijven. Tussendoor kun je het transfer voorzichtig en stukje optillen om te kijken of alles ‘overgebracht’ is. Mocht er nog een stukje op het vel zitten, leg je het weer terug en wrijf je er weer overheen. Als de volledige transfer is aangebracht wrijf je met het plastic waar de transfer op vast zat, zachtjes over het transfer zodat alles goed vast zit, vooral de randen. Indien gewenst kun je ook nog licht "distressen" met een fijn schuurpapiertje om een wat verweerdere look te krijgen.

Gebruik voor de afwerking en bescherming de Chalk Paint Wax Clear of Chalk Paint Lacquer

Transfer van uw keuze uitverkocht? Laat het me even weten en ik zorg dat ik hem zo snel mogelijk binnen heb.