Workshops

De Santenkraam verzorgt als official stockist de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. De workshops worden gegeven in onze winkel.

Verftechnieken I

De workshop Verftechnieken I (beginners) is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Verder komt de techniek van het waxen en de Gilding Wax uitgebreid aan bod of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt! Er is natuurlijk ook alle tijd voor vragen

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* (exclusief boeken) !

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 6 personen.

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen. Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

Na het volgen van de workshop Verftechnieken I kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de vervolgworkshops Verftechnieken II en/of Verftechnieken III.
Deze drie workshops vormen samen de Annie Sloan Masterclass, Deze kunt u boeken met een korting en kost € 99,-. U boekt dan dus alledrie de workshops in 1 keer.

Verftechnieken II

Deze workshop is een vervolg op de workshop Annie Sloan Verftechnieken I (beginners) en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken II leer je: sjabloneren, gekleurde wax maken, de transfer-techniek, waarmee je afbeeldingen overbrengt op hout of stof, de ombre-techniek, waarmee je kleuren prachtig in elkaar laat overlopen en stempelen met Chalk Paint.

En je ontdekt wat je allemaal kunt met de Detail Brushes van Annie Sloan!

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc.. Deze workshop kun je volgen als je de basistechnieken van Annie Sloan onder de knie hebt  (zoals gegeven in de workshop Verftechnieken I) .

Kosten: € 39,95 per persoon; max. aantal deelnemers is 6 personen.

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers.

Na afloop van de workshops krijg je 10% korting op al je aankopen (exclusief boeken).

Dit is deel 2 van de Masterclass.

Verftechnieken III

Deze workshop is een vervolg op de workshop Annie Sloan Verftechnieken I (beginners) en II en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III leer je:

-vergulden met gold leaf en goldsize

-Craqueleren met Chalkpaint, fijne craquelé met de Craqueleur van Annie Sloan

-frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook goed toe te passen op muren.

Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels, muren etc...Deze workshop kun je volgen als je de basistechnieken van Annie Sloan onder de knie hebt  (zoals gegeven in de workshop Verftechnieken I) .

Kosten: € 39,95 per persoon; max. aantal deelnemers is 6 personen.

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers.

Na afloop van de workshops krijg je 10% korting op al je aankopen (exclusief boeken).

Deze workshop vormt samen met de workshops Annie Sloan Verftechnieken I en Annie Sloan Verftechnieken II de Annie Sloan Masterclass. Je kunt deze alle drie bij ons volgen op een moment dat het jou uitkomt. Wel start je altijd sowieso met de workshop Verftechnieken I.

De volgende workshops met Annie Sloan Chalkpaint staan gepland:

Dinsdag 18 februari: Verftechnieken II Deze workshop zit vol 

Dinsdag 10 maart: Verftechnieken III Nog 1 plaats beschikbaar

 

Inloop vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur.

Kosten: € 39,95

U kunt ook de masterclass voor alle drie de avonden boeken: € 99,-

Ervaring is niet nodig. U leert hier alle technieken op een ontspannen manier.

 

Wilt u liever op een andere dag of een ander tijdstip, laat dat even weten, dan kan ik daar een planning voor maken.

Heeft u interesse in een workshop, neem dan contact op via het contactformulier Contact of bel: 06-18334141