Plaats hieronder een reactie in het gastenboek of laat een review achter op Google via deze link: https://g.page/r/CVUrtFsRmossECA/review

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
10 maanden geleden

Ik heb vandaag verf gekocht. Ik heb heel veel informatie en tips gekregen om het allemaal mooi te maken. En wat een leuke winkel. Ik kom zeker terug.

Ottie
2 jaar geleden

Ben net begonnen met Bunzlau en mijn eerste bestelling ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee! Goed verpakt en blij verrast met een leuke korting op de volgende bestelling. Ik heb "mijn" Bunzlau winkel wel gevonden hoor!

Marieke
2 jaar geleden

Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen. Het was goed verpakt en er zat nog een leuke verrassing bij. Dank je wel voor de service. Ik ben blij.

Elke
3 jaar geleden

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Ben erg blij met mijn aanvulling! En wat leuk er zat wat extra’s in. Weer even sparen maar dan kom ik zeker weer terug hoor. 😃

Jo van Vegten
3 jaar geleden

Goedemiddag,
Heb je van Bunzlau een eierschaal? Ik bedoel een ronde schaal met 10 of 12 vakjes waar je gevulde eieren op kan presenteren. Is vlas mij niet meer te bestellen bij Bunzlau. Mogelijk een oude collectie? Ik hoor het graag

Betsie
3 jaar geleden

Vandaag de bestelling binnen gekregen,echt super netjes verpakt,en wat lief er zat een mooi kadootje bij,hier kom ik zeker terug om mijn servies aan te vullen..
Groet Betsie.

Karen Hein
3 jaar geleden

My stencil was delivered today, by the owner heself :-) What a fabulous christmas surprise! Once the restrictions have been lifted, I will be cycling over to Benthuizen to get more stencils and some Bunzlau pottery :-) I am really, really chuffed today, thank you so much xxxxx Karen

Margrit Blankwater
4 jaar geleden

Zeer vriendelijk en goed geholpen met informatie, tips en slimme ideetjes om mijn projecten met Annie Sloan producten te doen slagen. Een winkel waar je graag nog eens terug komt!

C. Meesters
4 jaar geleden

Zelfs een klein potje wax werd keurig op afspraak thuis bezorgd. Deze onderneemster heeft hart voor de zaak en geeft je daarmee het gevoel dat je een gewaardeerde klant bent.

Clasina Nelis
4 jaar geleden

De lieve eigenaresse van "De Santenkraam" doet er alles aan om aan een product te komen!! Had op Facebook de nieuwste minipotjes van Bunzlau Castle gezien. Wilde graag decor 'buttercup'. Na een paar dagen kreeg ik een berichtje van de eigenaresse: "ze zijn beschikbaar". Werd direct opgestuurd! Super service!!!

Rating: 5 sterren
1 stem