Wij zijn officieel dealer van Bunzlau Castle.

Bunzlau Castle producten geven een warm en vertrouwd gevoel, waar je ook bent; thuis, op kantoor of samen in het restaurant. Onze tijdloze producten zoals keramiek, textiel en glas zijn van hoge kwaliteit, gemaakt binnen Europa en zorgen voor een bijzondere beleving.

Bunzlau Castle is te herkennen aan de blauwe bloemen decors met de terugkerende blauwe rand. Alle decors zijn te combineren, waardoor ieder z’n eigen stijl creëert in huis en op tafel. De decors bevatten verschillende hand bestempelde patronen die mooi met elkaar combineren. Geschikt voor vaatwasser, oven en magnetron.

Melamine

Bunzlau Castle Melamine servies heeft een unieke uitstraling die past bij verschillende stijlen. Het melamine servies is te gebruiken binnen- en buitenshuis, van picknick tot borrel op de boot. Het materiaal van dit servies, melamine, is licht van gewicht en vrijwel onverwoestbaar. Hierdoor is het makkelijk te vervoeren in de tas of op te bergen in de caravan, de camper of de boot.
De servetten uit onze collectie passen hier ook erg leuk bij. 

Melamine kan niet in de oven en magnetron. Het kan wel in de vaatwasser.

Onderzetters en bewaarblik 

Nieuw in het assortiment zijn de onderzetters en het bewaarblik.

De onderzetters beschermen je tafel tegen krassen, vlekken en kringen. De onderkant is van kurk gemaakt. Ze zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een ontzettend leuk design! Er zitten 6 onderzetters in een handig opbergblikje met de decoren Indigo Lace (2x), Dragonfly Garden (2x) en Fleur Fountain (2x).