Bezorgen

Wij bezorgen gratis uw bestelling in een straal van 5 kilometer.

Op tijd besteld = dezelfde dag al in huis.

U kunt telefonisch bestellen of per app ; 0618334141.

U betaalt via een Tikkie of aan huis met pinautomaat of cash (graag gepast geld)

Voor bestellingen onder €25,- betaalt u €2,50 bezorgkosten.

Verzenden

Wij proberen het door u bestelde artikel binnen maximaal 2 dagen in te pakken en te versturen.

Verzendkosten zijn €6,95. Bij een bestelling van €75,- of meer is verzending gratis. 

Retourneren

U heeft te allen tijde het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten worden dan gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van uw eigen huisadres naar De Santenkraam komen altijd voor uw eigen rekening. 

Het retourneren van een product dient u per e-mail aan De Santenkraam kenbaar te maken. Hierbij dient u uw volledige naam, adres en het ordernummer en eventueel klantnummer te vermelden. Als een retourzending niet vooraf gemeld is, kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen. Als u een artikel van ons ontvangt dat onverhoopt beschadigd blijkt te zijn, dan dient u dit per e-mail, op de dag van ontvangst, inclusief een foto van de beschadiging, aan ons door te geven. Wij zullen dan altijd ons best doen om voor een passende oplossing te zorgen. Bij vragen of onduidelijkheden hierover, kunt u ons bellen.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht of iets retourneren dan kunt u dat ons laten weten via het contactformulier.

Annie Sloan Chalkpaint: U kunt alleen blikken retour zenden, welke ongeopend zijn.

Bunzlau Castle: Uitzondering zijn speciaal voor u bestelde producten en producten uit de 2de keus categorie; deze kunnen niet geretourneerd worden. Het geretourneerde product wordt alleen door ons geaccepteerd als het ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van de Bunzlau Castle- en kwaliteitssticker is en het liefst in de originele verpakking retour gezonden wordt. U betaalt hierbij altijd zelf de kosten van de retourzending.