2de Keus 20 % korting

Hieronder vindt u alleen 2de keus producten te herkennen aan groene stickers. Deze producten voldoen volgens de fabrikant niet of niet voldoende aan de hoge eisen om tot de eerste categorie te behoren. De redenen dat producten in deze categorie belanden lopen erg uiteen, vaak komt het door (kleine) decoratieve foutjes, verkeerde of niet goed doorgedrukte stempels of een een verfvlek op een verkeerde plaats. Vrijwel alle "fouten" in deze categorie zijn moeilijk vindbaar voor het ongetrainde oog. 

Alle 2de keus producten mogen, zoals de sticker op elk product aangeeft, in de oven, magnetron, vaatwasser en diepvries!

Waarschijnlijk onnodig te vermelden dat alle producten uit deze categorie niet binnen onze garantiebepaling vallen en kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden!

Als u op zoek bent naar een artikel in 2de keus die wij hieronder niet aanbieden, kunt u ons altijd een berichtje sturen. Wij gaan regelmatig naar de groothandel en kunnen dan voor u kijken of hetgeen u wenst, voorradig is.